Ga mee naar dé feestweek van het jaar!

Deze MUZIEKREIS TURKIJE 2022 mag je niet missen - Spa en resort hotel Eftalia Ocean en iedere avond feest!

Ultra All-Inclusive 2022

Ultra All-Inclusive MUZIEKREIS TURKIJE die je niet mag missen!!

Onderstaande is inclusief

 


* * * * *

Long Beach

Spa DeLuxe Resort Hotel

Ultra All-Inclusive

 

Long Beach is een heerlijk Resort Hotel waar u zich uitstekend zult vermaken. 24 uur per dag eten en drinken. Heerlijk  ontspannen in het Spa center of waterpret in één van de vele zwembaden en op het privestrand. Alles wat u zich maar kunt wensen op het gebied van luxe, kwaliteit, service en comfort vindt u in Long Beach Spa DeLuxe Resort Hotel.

 

Ontspan je in de sauna of Hamam met een Toppers-voordeel-voucher of boek een heerlijke massage of schoonheidsbehandeling  . . .

 

Zo ben je helemaal klaar om te feesten!

 

Door de goede ligging, het prima aanbod aan faciliteiten zoals luxe moderne kamers, zwembaden, het enthousiast animatie team en een uitstekende keuken is het optimaal genieten tijdens de "Toppers van Oranje Muziekreis Turkije  2022"

.

Vertrek vanaf Amsterdam, Eindhoven, Maastricht of Brussel.

Nú  € 1.099,- p.p.

vanaf prijs 

 

Deze reis is inclusief : Vlucht h/t, Transfer h/t, verblijf  8 dagen/7 nachten o.b.v. ULTRA All Inclusive, feestavonden, meerdere mini concerten, live optredens, piratencruise, beachparty, apres ski party, concert amfitheater, meet&greet en natuurlijk  TV-opnames van Toppers van Oranje. 

 

Wij hebben geprobeerd ondanks alle prijsverhogingen u de beste prijs te bieden voor deze fantastische feestweek onder de Turkse zon.


Long Beach Resort ligt aan een lang en breed zandstrand.

 

De kleine badplaats Long Beach heeft een heerlijk lang en breed zandstrand, genaamd Long Beach. Het strand loopt langzaam af in zee met hier en daar wat kiezels. Aan de boulevard van Long Beach zijn veel hotels gebouwd. U vindt een combinatie van drukke gedeeltes met tal van faciliteiten voor jong en oud en minder drukke gedeeltes, waar u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. Rondom deze badplaats is voldoende te zien voor cultuurliefhebbers. Mogelijkheden genoeg tijdens uw vakantie in Long Beach.

 

Weer Long Beach

Dankzij het aangename mediterrane klimaat is Long Beach gezegend met warme droge zomers en maar liefst 300 dagen zon per jaar. Vanaf april stijgt de temperatuur van 20 graden tot ruim 30 graden in juli en augustus. Ook in september en oktober is het in Long Beach nog prima weer. De temperatuur in september is rond 26 graden en in oktober circa 24 graden.

 

Je boekt via bovenstaande link rechtstreeks bij Corendon


De gezelligste Muziekreis Turkije 2022 boek je bij Toppers van Oranje en Party 25 jaar