CONTINU

MUZIEKREIS 2021 

* * * * *


EXCURSIES

 

In de omgeving van Alanya is er een overvloed aan geweldige uitstapjes en excursies die u kunt maken. Moeite met kiezen? Wij helpen u alvast op weg!

 

De geselecteerde excursies starten om 08.30 vanaf uw hotel en zijn uiterlijk om 14.30 uur terug.

Zo mist u niets van de Radio uitzendingen van Wim Drent en de bijbehorende live optredens! 

 

ALANYA BOOTTOCHT

 

Vaar mee met een heus piratenschip over de prachtige Middelandse Zee. Zeil vanuit de haven langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Alanya en de verschillende grotten zoals de Liefdesgrot. -Piratengrot en de Fosforgrot.

 

Ontdek de kust van Alanya tijdens deze 6-uur durende boottour. Zeil vanuit de haven rond het eiland en langs de kust, je ziet de toeristische attracties van Alanya, inclusief de rode toren, de oude scheepsbaai en het kasteel van Alanya. Bezoek daarna de piratengrot, de grot van de geliefden en de de fosforgrot. Zwem bij het Cleopatra strand en bewonder het uitzicht over het strand van Ulaş. Ga lekker in de zon liggen op het bovenste dek of ontspan terwijl je naar muziek luistert en geniet van spectaculaire uitzichten over Alanya. Gedurende de tour stopt de boot 3-4 keer om te zwemmen in de blauwe zee en tijdens deze stops kun je ook dolfijnen en schilpadden zien. Ook geniet je van een BBQ lunch met frisdrank.

 

 

 

Official Partner