PRAKTISCHE INFORMATIE

Hieronder vindt u praktische informatie en antwoorden op vragen.
 

Veelgestelde vragen

 

1. Hoe kan ik een reis boeken?

Online boeken

Vul bij jouw thema vakantie het boekingsformulier zo volledig mogelijk in en druk op 'verzenden'.  Nadat Thema Travel het boekingsformulier heeft ontvangen krijg je per e-mail een boekingsbevestiging. Let op! De voor- en achternaam dient voluit geschreven te worden . . . . . . 

 

2. Compenseren van CO2 uitstoot, hoe werkt dat?

Wij vinden het belangrijk om óók in de toekomst nog steeds mooie reizen te kunnen aanbieden. Daarom geven wij onze reizigers de mogelijkheid om hun aandeel CO2 uitstoot van de gemaakte reis te compenseren. Bij CO2 compensatie zorgen wij ervoor dat er ergens anders net zoveel CO2 wordt bespaart of uit de lucht wordt gehaald door te investeren in duurzame projecten.

 

 

 


Algemene voorwaarden

 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties, tenzij anders vermeld wordt in een schriftelijke overeenkomst.

 

Identiteit van de reisorganisatie . . . . . . .

 

Lees hier onze algemene voorwaarden

 

 


Privacy Policy

 

Thema Travel Nederland is een handelsnaam van Zon Zee Strand Reizen BV en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring . . . . . . 

 

Lees hier onze Privacy Policy

 

 


MVO 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

ThemaTravel.nl is bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), People, Planet & Profit is verankerd in ons bedrijfsproces. Dan kunt u denken aan ons product, innovatie, reiniging, afval, inkoop materialen, energie  . . . . . . .

 

Lees hier alles over MVO

 

 


Bedrijfsgegevens

 

Hier vindt u onze bedrijfsgegevens zoals vestigingsadres, telefoonnummer  . . . . . . . 

 

Bekijk hier onze bedrijfsgegevens.

 

 


Thema Travel is een handelsnaam van Zon Zee Strand Reizen BV