Salsa vakanties

 

Wij verzorgen jouw Salsa-vakantie compleet van A tot Z.

 

Ben jij op zoek naar een bijzondere salsa vakantie ergens in Europa of misschien daar wel buiten?

 

Thema Travel helpt je graag op weg bij het vinden van een bijzondere salsa vakantie waar dan ook ter wereld. Voel het ritme en dans samen met andere mensen tijdens deze bijzondere salsa groepsreis. Onze deelnemers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België, Duitsland en Engeland. Een diverse groep van alle leeftijden waarbij niemand zich vreemd zal voelen. Ben jij klaar voor een bijzondere tijd? We wensen je alvast enorm veel dansplezier toe!

 

Zorgeloos genieten van onze geheel verzorgde Salsa-vakanties naar bijvoorbeeld Curaçao of Turkije. Ultieme beleving voor dansliefhebber die van natuur, cultuur en avontuur houden!
 
Tijdens deze salsa vakanties combineer je Salsa, Bachata en Kizomba dansen met een heerlijke zon vakantie. Veel feesten, workshops en natuurlijk tijd om het land te verkennen.

 

Wij organiseren Salsa reizen over de hele wereld. Staat jouw Salsa-Vakantie er niet bij of wil je met jouw dansschool een bijzondere dansreis? Neem dan contact met ons op.

 

Voor groepen kunnen we altijd maatwerk leveren en kan elke reis op uw wensen worden afgestemd.

Salsa vakantie - Voorbeeld

 

Ga mee met ons naar Bodrum naar het geheel

vernieuwde 5* All-in resort Voorbeeld.

 

Oktober  2022

Wegens enorm succes voor de 6de keer!

 

Op het overvolle programma staan natuurlijk weer heel wat workshops en spetterende party's met internationale lesgevers en dj's. 

 

Yasmin Bodrum ligt aan een van de mooiste baaien van de Egeïsche zee. Geniet van het Ultra All Inclusive, het vernieuwde wellness centrum of een van de 3 zwembaden. Geniet van de grote tuin met verschillende privé-plekjes of het heerlijke privé-strand van Yasmin. 

 

Dansniveau's:  de lessen worden op diverse niveaus gegeven. Het is een ideale vakantie om als absolute beginner te starten, maar ook de (ver-) gevorderde salsa danser zal kunnen genieten van een heerlijke salsa vakantie in het zonnige Bodrum.

 

 

Deze reis is inclusief Vlucht, Transfer,ULTRA All Inclusive, 8 dagen/7 nachten, Dansworkshops en Party's .... 

Nú  € 949,- p.p.