Akbük -  Long Beach Club Nature

* * * * *

 

Wandelen door het land van de gastvrijheid

 

 

Ontdek Turkije! Ben je nieuwsgierig naar deze prachtige, maar onbekende bestemming? Wij bieden je de gelegenheid om een fantastische regio rond Akbük te ontdekken in 8 dagen. Bij deze reis hebben wij een zeer afwisselend wandelprogramma samengesteld. Op de rustdag(en) bestaat de mogelijkheid voor een optionele excursie.

 

De mooie kleine Turkse badplaats Akbük is een van de best bewaarde geheimen van de Egeïsche kust en biedt een aantal van de schoonste lucht en spectaculaire stranden. De baai van Akbuk strekt zich zo'n 11 kilometer uit met de prachtige achtergrond van het Kiran-gebergte en verbazingwekkende bosgebieden, de wateren hier zijn ondiep en niet-getijde en kristalhelder, het water verandert vaak van kleur, soms is het helderblauw, een andere dag is het echt turkoois. Als je er ooit van hebt gedroomd om in een klein vissersdorpje te wonen dat zich heeft aangepast en veranderd met de tijd, maar toch zijn charmante sfeer heeft behouden, dan is het prachtige Akbük iets voor jou. Dit moet je beleven ...

 

Wij beloven je dat je net zo enthousiast zult zijn over deze prachtige bestemming als wij dat zijn!

 

U verblijft deze reis in het 5-sterren Long Beach Club Nature. Dit hotel heeft in 2021 zijn deuren geopend en is een prima uitvalsbasis voor een heerlijke wandelvakantie in Turkije.

 

Het geselecteerde hotel heeft goed verzorgde, huiselijk ingerichte kamers. U zult er heerlijk slapen en wakker worden met de geluiden van de natuur. Na een heerlijk ontbijt bent u klaar voor een mooie wandeling.

 

 

 

Nú € 749 p.p.

vanafprijs

 

Deze reis is inclusief Vlucht, Transfer,verblijf 8 dagen/7 nachten in 5 sterren Long Beach Club Nature o.b.v. Ultra All Inclusive, Compleet wandelprogramma 


BEOORDELINGEN

Akbük - Turkije


Peter Hendriks - Houten

'Goed verzorgd, mooi hotel en een hele goede sfeer in de groep.'

 

Gerrie Bloem - Krimpen a/d IJssel

'Heel veel gezien en een mooi gevarieerd programma - kortom een mooie wandelvakantie!'

 

Marien Snijders - Nijmegen

' Fijne vakantie, prima begeleiding, goede sfeer. Alleen wat pech met het weer gehad.'