Muziekreis 2024 3de editie naar Long Beach Resort

Met de Muziekreis Turkije 2022  heeft ThemaTravel een nieuwe standaard gezet voor het fenomeen muziekreizen. In aanloop naar de reis zijn er tijdens het vooroverleg talloze ideeën langs gekomen. Sommige daarvan waren een enkeltje prullenbak, maar de pareltjes zijn toen toegepast. Hetgeen heeft geresulteerd een een hele mooie Muziekreis 2022.  Dat er altijd ruimte voor verbeteringen is werd bewezen in de 2de editie tijdens de Muziekreis 2023 welke ook samen met Toppers van Oranje was opgezet. Een meer dan geslaagde Muziekreis met fantastische recensies van de gasten waar wij als hoofd organisator buitengewoon trots op zijn.

Echter om het oorspronkelijke concept van de Muziekreis 2.0 by ThemaTravel nóg verder uit te bouwen voor de 'Dé Muziekreis 2024', is begin januari 2024 in goed overleg afscheid genomen van de Toppers van Oranje.  Door deze wijziging kunnen alle remmen los, aldus Rob Scholten van ThemaTravel. Nu kunnen we zonder beperkingen laten zien wat een échte Muziekreis is, de handrem kan eraf! 

Het mooie van een geslaagde reis van deze omvang (je bent toch gewoon met 2+ vliegtuigen vól met gasten onderweg) is dat 'mensen die er verstand van hebben' nog steeds verrast kunnen worden. Na afloop van een zeer geslaagde Muziekreis 2023 vlogen de complimenten van het hotel management over de tafel. Uiteraard werden de complimenten in dank aanvaard. Maar een feestweek als deze zet je samen op met het hotel, iets waar veel mensen zich op verkijken. Zonder samenwerking en goed overleg over en weer zal het nooit zo soepen verlopen.

Wat óók debet was aan het succes van de 2023-editie waren de wijzigingen die het hotel had doorgevoerd aan de 'Tropicana-disco' door onder andere een compleet nieuwe main stage te bouwen alsmede het licht en geluid grondig aan te pakken. Dat de toch al meer dan geslaagde metamorfose van de disco nog niet klaar was, bleek afgelopen week tijdens ons gesprek op de Vakantiebeurs in Utrecht met de eigenaar van Long Beach Resorts.  Hij wist te melden dat er een 'state of the art' OLED screen van maar liefst 4 x 8 meter achter de main stage zal worden geplaatst. Hetgeen de fantastische ambiance in de disco nog verder zal laten doen stijgen en de verschillende feesten écht onvergetelijk zullen worden.  Allemaal mooie zaken om naar uit te kijken!

 

Dé Muziekreis 2024

Ondanks verwoede pogingen is het ons als organisator niet gelukt om de prijs voor de reis gelijk te houden aan die van 2023. De prijs is met net geen € 10,- per dag verhoogd t.o.v. het afgelopen jaar en komt op € 1.269,- p.p. op een double room. Voor deze prijs krijg je wel het 'VOLLE PAKKET' dus inclusief 24/7 Ultra All Inclusive, inclusief het verblijf in het schitterende 5-sterren resort, inclusief de korte airport transfer naar het hotel v.v. (Ca. 40 minuutjes) en inclusief alle boekingskosten én natuurlijk inclusief IEDERE DAG feest m.m.w. van alle artiesten!  Alleen de eventuele extra bagage komt er nog bij.

Wij hadden wat trucjes kunnen uithalen om de prijs te drukken, zoals b.v. vanaf 24 uur je eigen drankjes betalen, maar dan benadeel je je eigen gasten en is er geen spraken van Ultra All Inclusive. Zo zitten wij niet in elkaar....

 

Inmiddels staat 'Dé Muziekreis 2024' online bij Corendon en is deze ook boekbaar.  

GA JIJ OOK MEE MET DE GEZELLIGSTE MUZIEKREIS VAN HET JAAR?

 

Dé Muziekreis 2024

Datum:  30 oktober t/m 6 november 2024. 

Locatie: Long Beach Resort Hotel & Spa DeLuxe in Alanya.

Boeken: www.Corendon.nl/MuziekreisTurkije2024

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.